Resor

Köpa husvagnar hos Fritidscenter

Drömmer du också om en husvagnssemester? Det är något speciellt med att kunna resa med ett eget portabelt hem. Hela familjen kan följa med och njuta av bekvämligheterna som en husvagn innebär, som badrum, sovrum, kök och sällskapsytor. Oavsett om du är debutant eller en inbiten husvagnsentusiast, kan du nu köpa husvagnar hos Fritidscenter.

Fritidscenter är idag Nordens största återförsäljare av husvagnar och husbilar och erbjuder ett komplett parti av bra fordon från marknadsledande Adria och KABE. Husvagnarna är kända för sin överlägsna kvalitet och robusthet samt sin variation av fordon. Det finns husvagnar för alla behov, oavsett om du letar efter en mindre husvagn för smidiga resor eller en större vagn för längre resor med alla bekvämligheter du kan drömma om.

Husvagnar från Fritidscenter för alla behov

När du letar efter en ny husvagn har du förmodligen redan en lista på bekvämligheter som är viktiga för dig. Det kan handla om:

  • En lyxig layout som påminner mer om en modern studiolägenhet än ett fordon.
  • Stora och öppna planlösningar med utrymme för hela familjen.
  • Stora panoramafönster som kopplar samman hemmet med naturen.
  • Läckra designkök
  • Spaliknande badrum

Husvagnar från Adria och KABE är innovativa och påminner mycket mer om lyxiga lägenheter än om traditionella husvagnar. Deras stora fönster ger ett vackert ljusinsläpp och den smarta planlösningen skapar betydligt mer utrymme än tidigare. Att husvagnarna har stora takfönster gör också att hela husvagnen känns ljusare och större. Husvagnar från Fritidscenter kan lika gärna användas som en permanent boendelösning som ett lyxigt semesterboende på hjul.

Det stora utbud av vagnar från såväl Adria som Kabe gör det möjligt för varje husvagnsägare att hitta just sin individuella favorit. Vissa vill ha en smart integrerad uteplats, något som är möjligt hos flertalet modeller hos Adria där man fäller ut ena sidan av husvagnen som då bildar ett vackert terrassdäck. Inredningsstilen är också något som gjort Adrias husvagnar till storfavoriter, särskilt hos den yngre generationen. Att resa med husvagn innebär inte längre trånga utrymmen och en känsla av campingliv. Idag erbjuder Fritidscenter fantastiska lösningar där alla bekvämligheter tagits i beaktning.